Allergenen

Het team van Portofino wilt u attenderen op de onderstaande allergenen die worden verwerkt in onze gerechten op de menukaart.

Wij verzoeken u ter alle tijden uw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chef-kok met alle zorgvuldigheid uw maaltijd kan bereiden en waar nodig met u een juiste menu keuze kan samenstellen.

Onze medewerkers van Portofino gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten

Meer informatie

Informatie over voedselovergevoeligheid is te lezen op de website van het voedingscentrum.

Mensen met een voedselallergie of een niet-allergische voedselovergevoeligheid kunnen terecht bij de stichting voedselAllergie.

Glutenbevattende granen
(tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut)
Schaaldieren
Eieren
Vis
Pinda
Soja
Melk
(inclusief lactose)
Noten
(amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten)
Selderij
Mosterd
Sesamzaad
Weekdieren

BEST VERKOCHT

  • Margherita

    tomaat en kaas
    € 7.75

    Kies extra toppings:

































  • Salami

    tomaat, kaas en salami
    € 8.95

    Kies extra toppings:

































  • Lasagna al Forno

    lagen deeg gevuld met bolognesesaus en bechamel
    € 10.25

    Kies extra toppings:

































  • Calzone Shoarma

    dubbelgevouwen deeg met kaas en shoarma
    € 12.25

    Kies extra toppings:

































  • Quatro Formaggio

    Pizza met kaas, mozzarella, bel paese en gorgonzola
    € 11.25

    Kies extra toppings:

































SCHRIJF JE IN VOOR SPECIAL EVENTS

* = verplicht veld

FACEBOOK VRIENDEN